Nyheter

Heldigvis kan vi nå endelig komme med noen gladnyheter her på hjemmesia.

18 år gamle Espen Sæther Haugerud har etter en kort periode i Nordre Land IL skrevet under for klubben i sitt hjerte!

Han syntes at det ble for lite spilletid på vårsesongen i 2009 og valgte derfor å gå til NLI for å spille juniorfotball og 5 div.
At han nå velger å gå tilbake til oss er meget gledelig og litt overraskede.
"Giggs" som han kalles i fotballmiljøet vil sannsynligvis få mye spilletid og muligheter til utvikling i 4 div. under Tony og Eriks kyndige ledelse.

16 år gamle Thomas Tørnkvist har også valg å signere for Gribbene. Også han kommer fra naboklubben Nordre Land IL. Thomas har grunnet sin unge alder mye å bevise i seniorsammenheng, men vil helt sikkert få sine muligheter med hardt arbeid på treningene utover. Thomas er sønnen til styremedlem Kjetil Tørnkvist, som sikkert gleder seg litt ekstra over denne overgangen.

25 år gamle Kristoffer Vasenden har også valgt Dokka Sportsklubb for sesongen 2010. Kristoffer er kamerat med midtbaneeleganten Stian Løkken. Han har ikke spilt aktivt på 6 år, men gjør nå comeback. Gutten virker tent på oppgaven og gleder seg til hardkjøret utover.

Dokka Sportsklubb ønsker alle tre hjertelig velkommen til klubben,
-der fotball er alt-. Lykke til!

Flere nye spillere har vært innom treningene melder sportslig leder Geir Sandberg til dokkasportsklubb.no. Det er stort håp om at også noen av disse velger å skrive under for oss. Vi kommer selvsagt tilbake til dette etter hvert.