Nyheter

Lagoppstilling: Frank, Ole Steffen, Kenneth G, Lars Petter, Mads Andrè, Stian, Andrè, Steinar, Espen, Thomas og Lasse (K)

Reserver: Rune S, Kenneth E og Kjell Ivar


Vi hadde med seier mot den suverene serielederen hatt en liten men fair mulighet til å bli nr. 2 i pulja og blitt med Valdres 2 opp i tredje divisjon, men ”opprykksspøkelset” ble behørig jaget på dør på Blåbærmyra.

Vi hang brukbart med i første omgang, selv om det var hjemmelaget som virket farligst og produserte mest.

Vi fikk vår første store sjanse etter et kvarter når Andrè klinte til på hel volley etter innlegg fra Lasse, men avslutningen gikk utenfor. Frank holdt oss inne i kampen med flere gode redninger i første omgang, men feilberegnet et innlegg to minutter før pause, og ballen dalte ned i bakre hjørne. Som om ikke det var nok, var Valdres 2 fremme på en retur og satte inn 2-0 minuttet senere.

 

Sport'n hadde ikke helt gitt opp og åpnet friskt etter pausa, men når hjemmelaget øker til 3-0 i det 51. minutt var løpet kjørt.


Klikk klakk og 3-0...


Hjemmelaget overtar mer og mer og øker med ytterligere tre mål utover i omgangen. Riktignok kommer to av målene etter lange innkast som blir tatt en halv meter inn på banen, men det bortforklarer på ingen måte vår underlegenhet i kampen.


Langt innkast, og 4-0


Vi får en del halvsjanser, bl.a. ved Thomas, Stian, Andrè og Kjell Ivar, men effektiviteten er ikke all verden.

Vi får vårt trøstemål ett minutt før full tid, etter et flott frispark av Mads Andrè som går i tverrligger og inn. Det var litt tvil om ballen var inne og burde vært kreditert Lasse som setter inn returen, men etter finstudering av bildene, ser det ut som linjemannen har rett som mente frisparket falt ned innenfor streken.


Lasse setter inn returen, men ballen hadde nok allerede vært over streken


Vi taper for et bedre lag på Blåbærmyra, og selv om sifrene kanskje var litt for stygge i forhold til spill og sjanser, er det bare å gratulere Valdres 2 med seieren og et velfortjent opprykk.

 

Det er mange som jobber og sliter og spesielt Stian gjør en god kamp sentralt på midten, og er etter min mening vår bestemann. Men vi må erkjenne at vi er et par hakk dårligere enn hjemmelaget, og henger ikke med når tempoet skrus opp.

Til helga avsluttes sesongen i en betydningsløs kamp hjemme mot Vardal, så da er det bare å slippe seg løs og vise fram litt gla’fotball før vinteren kommer.


Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009