Nyheter

Seriekamp i 5 divisjon på Dokka Stadion lørdag 09.10.21 klokka 15:00. Dokka Sportsklubb-Vardal Idrettsforening 2-3 (0-1). Scoringer DSK: Pål Kristoffer Brandvold 2 (63 og 89 min.) Scoringer VIF: Adis Jakupovic (19 min.) Jonas Grimsen Aas-Jensen (83 min.) og Kristian Wobbes (90+2 min.). Best på DSK: Pål Kristoffer Brandvold. Best på VIF: Adis Jakupovic. Dommer: Jan Erik Bjørnstad fra FK Toten. Gule kort DSK: Martin Stabekk. Gule kort VIF: Mikael Fuglerud og Ivar Melkstavik Meling.  Tilskuere: Ca 40
Laget i 4-3-3: Øystein Lunden-Slåttsveen, Andreas Pettersen, Markus Øyhus (K), Bjørnar Stabekk, Martin Stabekk, Mads Mario Tollefsrud, Fabinho, Lars Ivar Brandvold, Per Ivar Solhaug, Stian Kristiansen Haugen og Pål Kristoffer Brandvold. Innbyttere benyttet: Mads Midteng Vikersveen, Andre Skjølås og Christer Sveen. Innbyttere ikke benyttet: Thomas Tørnkvist og Øystein Askvig.  
Kampen startet med at lagene tidlig fikk hver sin sjanse, uten at det ble scoringer. Mads Mario skyter vår sjanse i stanga. Like etterpå er Per Ivar nære scoring. Han lobber over keeper, men dessverre også over mål. En VIF spiller skyter like utenfor etter 11 min. En VIF spiller får en ny stor mulighet like etter, men bommer regelrett på ballen foran mål. Der var vi heldige. 0-1 scoringer kommer etter 18 min og det er A. Jakupovic som er meget rolig foran mål og scorer sikkert. Fint lite dribleraid i forkant var det også. Fabinho mistet ballen helt unødvendig i forkant av scoringen og det straffet seg. Etter scoringer blir det masse dueller og noen stygge taklinger. Dommer Bjørnstad burde nok slått ned på dette. At bare Martin og VIF's Fuglerud fikk gule kort var en lite under. Etter 39 min får Per Ivar en ny mulighet for scoring, men headingen går over mål. 
Pause. Vardal IF leder fortjent nok, selv om kampen er rimelig jevnspilt.
Vardal IF får første sjanse i andre omgang, men det blir bare nesten. Vi får mer overtak i spillet og ser farligere ut. Etter 63 min kommer endelig utligningen og det er Pål Kristoffer som er -rolig som skjæra på tunet- og det står 1-1. Like etter utligninga får vi en ny sjanse, men skuddet går like utenfor stanga. I det 68 min skyter Mads Mario via keeper og ballen havner på innsiden av stanga, men den triller dessverre ikke inn i mål. I det 70 min får Stian er stor sjanse, men VIF's keeper Gewert gjør en fantastisk redning. VIF svarer og får også en mulighet, men skuddet går utenfor. Vi gjør noen bytter i denne perioden: Ut går Per Ivar og Lars Ivar. Inn kommer Mads V og Andre Skjølås. Vi styrer spillet nå og det ser positivt ut for hjemmelaget. I stedet tar bortelaget ledelsen etter en overgang og det står 1-2. Målgjører er Jonas Aas-Jensen. Like før kampslutt i det 89 min utligner vi på ny og igjen er det Pål Kristoffer som scorer et mål som minner mye om 1-1 målet.  Assistert av innbytter Christer. På overtid (90+2) får hunndølene et frispark fra ca 22-23 meter rett foran mål. Kristian Wobbes bøyer kula inn helt opp i krysset, uten sjanser for keeperØystein. For en scoring! Dermed tar hunndølingene med seg alle poengene fra Dokka Stadion.
Konklusjon: En heller svak 1 omgang av Sport'n-gutta, men det var likevel ganske så jevntspilt. Mye bedre andre omgang og vi får dårlig betalt for innsatsen. Slik er det ofte når man "stamper" rundt i motgang. Fire hjemmkamper og alle disse har endt med tap er selvsagt meget skuffende. Dagens bestemann var Pål Kristoffer som jobbet hardt kampen igjennom og i tillegg lagde to mål. Ellers er det mange som har mye å gå på både formmessig og spillemessig denne høsten.

Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009