Nyheter

Seriekamp i 5 divisjon på Østre Toten kunstgress onsdag 27.09.21 klokka 20:00. FK Toten 2-Dokka SK 4-2 (3-0). Målgjørere FKT2: Jonas Petterson (26 min.), Oskar Lunde Ragnhildsløkken (31 min.), Mads Wainwright Hveem (36 min.) og Isak Strandbakken Blien (86 min.) Målgjører DSK: Stian Kristiansen Haugen 2 (77 og 88 min.) Laget i 4-3-3: Øystein Lunden Slåttsveen, Andreas Pettersen, Markus Øyhus (K), Bjørnar Stabekk. Martin Stabekk, Lars Ivar Brandvold, Fabinho, Mads Mario Tollefsrud, Thomas Menkerud, Stian Kristiansen Haugen og Espen Sæther Haugerud. Innbyttere benyttet: Pål Kristoffer Brandvold og Thomas Tørnkvist. Innbytter ikke benyttet: Øystein Askvig. Best på FKT 2: Ivan Razumovic. Best på DSK: Stian Kristiansen Haugen. Dommer: Erlend Reigstad fra Ottestad IL. Gult kort FKT2: Abdulgadir Ibrahim Mundey Abdi. Gult DSK: Lars Ivar Brandvold. Tilskuere ca 20.
FK Toten 2 får første sjanse i kampen etter 3 min., men keeperØystein er med på notene og redder skuddet. Thomas M kommer igjennom fra kant minuttet etterpå, men Totens keeper redder glimrende. Cornermulighet for bortelaget i grønne og svarte striper etter 6 min., men Lars Ivars heading går utenfor. Stian tester skuddfoten i det 14 min., men skuddet går via keeper til corner. Corneren lander på foten til Martin, men skuddet går over mål. Totningene får en cornermulighet etter 19 min., men også det skuddet går over. 1-0 kommer i det 26 min. og "lukter" av offside. Jonas Petterson scorer sikkert og bryr seg lite om det. 2-0 målet kommer 5 min. seinere og her har vi ikke noe å klage på. Målscorer er Oskar Lunde Ragnhildsløkken. 3-0 kommer på et langskudd av en markkryper og det er Mads Wainwright Hveem som scorer. Ti tunge minutter for gribbene, som avgjør kampen for hjemmelaget i rødt. Vi henger rett og slett ikke med på tempoet dems i denne perioden. FK Toten 2 får en ny mulighet etter 38 min., men skuddet går utenfor. Thomas M får en ny mulighet på tampen av omgangen, men det blir bare corner. Lars Ivar header denne rett på keeper. Pause. 
Andre omgang starter bra for Sport'n-gutta og vi er virkelig på hugget. Vi stresser hjemmelaget og skaper noen nestenmuligheter. Etter 60 min. kommer Pål Kristoffer inn. Ut går Thomas M, som kan være stolt av innsatsen sin. I det 63 min. fyrer Lars Ivar av, men skuddet går like utenfor stolpen. Fabinho prøver seg også, men igjen blir det nesten. I det 77 min. får vi endelig hull på byllen og det er vår toppscorer Stian som er målgjører. Andreas assisterer. Mads Mario får en stor mulighet til ny redusering like etterpå, men skuddet går over mål. Litt mye stein i den berømte sekken der gitt. I det 82 minutt skyter hjemmelaget i stanga og ut. 4-1 målet kommer på en overgang og Isak S. Blien er målgjører. Like etter det igjen reduserer vi på ny og det står 4-2, igjen er det Stian som smeller ballen i nota. Kampen ebber ut med en fortjent hjemmeseier 4-2. Slutt.
Konklusjon: En grei gjennomført første omgang, der vi likevel får det tøft i perioder. Innsatsen er prima, men hjemmelaget er rett og slett litt bedre enn oss. Andre omgang er meget god og vi stresser hjemmelaget. Hadde vi fått redusert til 3-2 før hjemmelaget avgjorde, kunne det blitt spennende på slutten. Morro for Stian med to nye ferske scoringer og god jobbing. Bjørnar er igjen meget stødig på stopperplass. Pål Kristoffer er god på kant når han kommer inn som innbytter.  

Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009