Nyheter

Seriekamp i 5 divisjon på Dokka Stadion lørdag 18.09.21 klokka 15:00. Dokka SK-Skreia IL 2-3 (1-1). Målgjørere DSK: Per Ivar Solhaug (4 min.) og Lars Ivar Brandvold (49 min.). Målgjører SIL: Michael Kornbrekk Urrang (30 min.), selvmål (60 min.) og Simen Sønsteby (67 min.). Best på DSK: Lars Ivar Brandvold. Best på SIL: Michael Kornbrekk Urrang. Tilskuere: ca 40.
Laget i 4-3-3: Øystein Lunden Slåttsveen, Thomas Tørnkvist, Bjørnar Stabekk, Markus Øyhus, Martin Stabekk, Mads Mario Tollefsrud, Lars Ivar Brandvold, Stian Kristiansen Haugen, Joachim Menkerud, Espen Sæther Haugerud og Per Ivar Solhaug. Innbyttere benyttet: Pål Kristoffer Brandvold og Christer Sveen. Innbytter ikke benyttet: Øystein Askvig.
Dommer: Sven Olav Fossholt fra Hedalen IL. Gult kort DSK: Lars Ivar Brandvold. Gult kort SIL: Kim Tarek Seljestad el Guendouz.
Skadeproblemer og andre forfall gjør at trener Lars Ivar måtte kjøre Stian ned på midtbanen. Bjørnar inn som midtstopper og Espen opp som angriper. Kampen startet meget bra for hjemmelaget i rødt og blått og det tok bare 4 min før Per Ivar satte ballen i mål. Espen får en stor mulighet minuttet etterpå, men blir ikke besluttsom nok i avslutningøyeblikket. Vi er virkelig på hugget de første 15-20 minuttene. Skreia får riktig nok et frispark etter 14 min, men keeperØystein redder på flott vis. Vi får corner minuttet etterpå og den blir farlig. Lars Ivar er ikke langt unna å øke ledelsen, men skuddet blir for svakt. Skreia får frispark i farlig posisjon etter 23 min., men avslutningen blir for svak. Corneren som følger rydder Bjørnar unna. Skreia fortsetter å skape farligheter og er nære på alene med keeper fra kant, men Øystein i buret gjør en mesterlig redning. Etter en halvtime kommer utligningen og det er Skreias bestemann Urrang som scorer. Like etterpå fyrer de av på ny, men skuddet går over. Espen skaper en del farligheter fra kant og er ikke langt unna og score, men får ikke stokket beina. Etter 36 min ligger ballen i nettet bak keeperØystein, men scoringen blir korrekt annullert for offside. Minutter etterpå får vi frispark fra kant. Markus legger inn, men pasningen blir dessverre for lang. Skreia prøver seg på et langskudd, men kula går utenfor. Omgangen avsluttes med en corner til gribbene, men den blir det ikke noe av.
Andre omgang starter som den første med mye bra spill av hjemmelaget. Vi får corner etter 49 min. Markus legger inn og Lars Ivar scorer nydelig på hel volley. 2-1 ledelse og god steming. Skreia  gir seg ikke og skaffer seg farligheter på cornere og frispark. Vi er også skumle på faste situasjoner og Lars Ivar får en ny mulighet etter 59 min. Skreia IL utligner etter 60 min og det er et selvmål av en uheldig Martin. Etter det får bortelaget en god periode, men farlighetene blir reddet ev en opplagt keeperØystein. Hjemmelagets Markus må dessverre byttes ut grunnet skade og inn kommer Christer til sin første kamp i 2021. Skreia IL skaper en del sjanser på cornere og det er en slik som gir dem scoring etter 67 min. Målgjører er Simen Sønsteby. DSK gjør et nytt bytte er 70 min. Inn kommer Pål og ut går Per Ivar. Joachim får en stor mulighet etter 75 min,, men klare ikke å overliste bortelagets keeper. Minuttet etterpå avslutter Stian, etter fin Sport'n-spill i forkant, men ingen scoring. Bortelaget får en stor mulighet like etterpå, men igjen er Øystein med på notene. Helt på slutten får Lars Ivar en kjempesjanse etter et frispark på kant lagt inn av Martin. Skuddet går i stolpen og ut i feltet. Bortelagets keeper Joachim Enger får til slutt kontroll på ballen. Slutt.
Konklusjon: Mye bedre innsats i denne matchen enn mot Nordre Land IL. Vi mangler mange spillere, men gjør en klart godkjent kamp. Det er likevel et faktum at vi når har tapt tre hjemmekamper på rad. Det er uvant kost for Sportsklubben af 1974. Vi gir bort for mange cornere og frispark i gode posisjoner, noe vi til slutt får svi for. Dagens bestemann var Lars Ivar, som jobbet og slet hele kampen. Han var nære på og score flere enn den ene han laget. Bjørnar spilte meget godt som midtstopper. Positivt! Øystein LS redder flere farligheter og spiller en ny god kamp.

Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009