Nyheter

Treningskamp på Vindplassen søndag 27.06.21 klokka 18:00. Vind IL-Dokka SK 3-2 (2-0). Laget: Øystein Lunden Slåttsveen, Øystein Askvig, Pål Kristoffer Brandvold, Markus Øyhus, Amund Haug Espeseth, Mads Mario Tollefsrud, Lars Ivar Brandvold, Martin Stabekk, Mads Midteng Vikersveen, Stian Kristiansen Haugen og Per Ivar Solhaug. Innbyttere alle benyttet: Tommy Furuseth-Jacobsen, Joachim Menkerud, Andreas Pettersen, Bjørnar Stabekk, Fabio dos Santos, Thomas Tørnkvist og Thomas Menkerud.  Målscorere DSK: Stian K. Haugen (straffespark) og Mads Mario Tollefsrud.
Det var herlig å spille kamp igjen etter 15 mnd uten. Mange tilskuere fra Dokka møtte opp sulteforet på lokal fotball. De fikk se et Dokka Sportsklubb som tok tak i kampen fra start og var best i 20-25 minutter. Etter det jevnet kampen seg ut og Vind fikk sin 1-0 scoring etter 33 min, litt ut av intet. Etter det fikk hjemmelaget blod på tann og begynte å vinne duellene mot våre karer. De økte ledelsen til 2-0 etter 38 min og det ble også pauseresultatet.
Det ble gjort flere bytter og et av disse var Joachim Menkerud. Han fosset frammover i stor fart fra sin backpossisjon og spilte en fin pasning til Mads V. Han ble meiet ned ev en Vindforsvarer og vi fikk straffespark. Straffen ble sikkert satt i mål av Stian KH. Vi fikk litt los etter det, men i stedet fikk en Vindspiller kjemetreff fra stygglang hold og ballen føk som et prosjektil inn i krysset. For en scoring! Vi ga oss ikke og Mads Mario reduserte sikkert etter en kameratpasning fra Thomas T. Det ble med det selv om begge lag kunne scoret mot slutten av oppgjøret.
Konklusjon: Svakt av oss og la det unge Vindlaget vinne alt for mange dueller utpå kunstgresset. Vi var litt uryddige i pasningsspillet og var ikke våkne nok på et par-tre returer fra keeper. Vi har mye å gå på og det var vel få eller ingen i rødt og blått som spilte opp mot sitt beste denne varme junikvelden. Vind IL var heller ikke direkte imponerende, men de vant til slutt fortjent. 

Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009