Nyheter

Styret i Dokka Sportsklubb har vedtatt å gå til innkjøp av nye jakker foran sesongen 2010. Jakkene ble presentert på årsmøtet og er nokså ulike de famøse "feierjakkene".  Videre har styret vedtatt og gå til innkjøp av rundt 100 tøffe Sport'n-skjerf, som vi vil selge til fansen. Vi kommer tilbake med bilde og prisen på disse. Selvsagt vil vi også denne sesongen gi ut reklamegensere av typen Puma. Styret er i full gang med "sponsingen" av disse i klubbfargene rødt med blått trykk.
 
Thomas Rustestuen vil representere Dokka SK som dommer i Oslo Fotballkrets neste sesong. Odd-Geir Henriksrud har dermed fått en dommerkollega i klubben, noe han setter umåtelig pris på. Vi ønsker Thomas lykke til med utfordringene i dommergjerningen. Husk, ingen dommer, ingen kamp! Thomas var tidligere noe så unorsk som elegant spillende midtstopper, med flere sesonger i Sport'n-drakta. Thomas har fotballhode og vil helt sikkert bli en utmerket dommer.
   
Ringen Stadion er allerede brøytet for snø, slik at banen skal bli bar så fort som mulig til våren! Styret har videre bestemt at gressbanen skal skjæres og luftes til sommeren. En jobb som gjør at banen vil blir stengt 14 dager i sommerferien. Denne jobben koster klubben noen kroner, men banen vil bli som ny. Ruben Henrikhaugen vil i seongen 2010 være baneansvarlig, så klippingen er i de beste hender. 
Brovoldbrakka er nå flyttet til Ringen Stadion og supplerer dermed nybrakka der oppe.

Medlemmer på årsmøtet ytret sterkt ønske om en organisert supporterklubb. Styret er selvsagt positive til dette og vil innkalle til et møte om saken. Vi hadde jo tidligere en slik klubb med eget styre, som førte med seg mye positivitet og ikke minst liv på kampene! Vi har mange nok elleville og "smågærne" Sport'n-folk til en slik organisert supporterklubb!