Nyheter

Årets årsmøte ble avholdt fredag i Røde Kors sine lokaler og vi takker så mye for lånet.
Sesongen 2009 ble et sportslig godt år, med tangering av tidenes beste serieplassering, med 4.plass i 4.divisjon. Nå skal det nevnes at puljen bestod av kun 10 lag, uten at det bør forkleine prestasjonen.
Nikolai Ekrem ble utnevnt til æresmedlem i klubben og fikk stående ovasjoner fra årsmøtet! Vel fortjent Nikko! Av sportslige utmerkelser nevnes; Årets toppscorer ble Jan Grøterud med 15 mål. Årets Dokka Sport-gutt, supporternes pris ble tildelt Lasse Algøy. Årets spiller ble Stian Løkken og innsatsprisen tilfalt Kenneth Granlund. Jan Arild Nybråten takker av som trener i klubben og overlater ansvaret til herrene Erik Granvang og Tony Tøftum. Den nye trenerduoen vil legge vekt på innetrening og kamper på kunstgressunderlag, så i år får ispiggskoa hvile i skapet.
Hvilke ambisjoner duoen har for årets sesong ble ikke framlagt, men vi håper at stallen blir bredere, fordi den for øyeblikket er litt for tynt besatt.
Odd Inge Sanden redegjorde for Land FK, et forsøk på å forene de to klubbene på Dokka, som strandet like før vi skrev 2010.
Takk til Odd Inge for innsatsen og all den tid han har brukt på prosjektet.
Klubben har solid likviditet, selv med et lite underskudd for regnskapsåret 2009, men det må ikke bli en sovepute, da omsetningen er kraftig redusert.
Det ble vedtatt at det nye styret reduseres til 6 personer og blir bestående av; leder Svein Arild Rud, nestleder Tone B. Sandberg, kasserer Stine Frøslid, sekretær Lise S. Nybråten og styremedlemmene Ketil Tørnkvist og Morten Skoglund.

 


Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009