Nyheter

Fem mål og tre poeng mot Ringsaker 2

 

Lagoppstilling: Frank Sveen, Kjell Ivar Løvbrøtte, Lasse Algøy, Kenneth Granlund, Mads Andrè Ringvold, Ole Steffen Brennhagen, Lars Petter Olsen, Steinar Westrum, Stian Løkken, Thomas Slettum og Andrè Granvang.

Reserver: Rune Solberg og Atle Liom.

Ringsaker 2 kom til Dokka med kun 10 mann, og alt lå til rette for en komfortabel hjemmeseier søndag ettermiddag. Men Ringsaker sjokkåpner, og tar ledelsen på et skudd fra rundt 20 meter før det er spilt to minutter. Det går faktisk ni minutter før vi noterer første Sport’n sjanse ved Thomas. Etter et kvarter kommer Lars Petter alene igjennom, men avslutningen går utenfor fra en litt trengt posisjon. Vi sliter litt med å tilrive oss det forventede overtaket, og Japse legger om til 4-3-3, og flytter bl.a. Lasse frem i angrepsrekka og Lars Petter ned som midtstopper. Det gir uttelling umiddelbart, og Andrè kan utligne etter 21. minutter. Lasse legger på til 2-1 etter en halvtime, kaldt og rolig med ”feil bein” stang inn i motsatt hjørne, før han klinker inn 3-1 med venstreslegga åtte minutter senere.

Om ikke bortelaget var undertallige fra før, blir det ikke bedre når de får en skade og må spille hele andre omgang med ni mann. Det fører selvfølgelig til et stort spillemessig overtak for oss, men vi sliter med å komme til de helt store sjansene. I stedet er det utrolig nok Ringsaker som reduserer til 3-2 midtveis i omgangen. Vi ligger nesten konstant på motstanderens banehalvdel, men blir litt fantasiløse og slår resultatløse innlegg hvor vi heller ikke får timingen på innløpene til å stemme. Med tett ved 100% ballinnehav, er det nok ingen som er veldig bekymret for at seieren skal glippe, men Ole Steffen roer det som måtte være av nerver et kvarter før slutt når han setter inn 4-2, og Steinar punkterer definitivt kampen med 5-2 åtte minutter før full tid.

Mot ti mann – og etter hvert kun ni – skulle ikke Ringsaker 2 være noen trussel for våre gutter, og det ble de da heller ikke. Men lavt balltempo og dårlig effektivitet foran kassa, gjør at målfesten uteblir i en kamp vi kunne og burde vunnet tosifret. Vi gleder oss imidlertid over tre poeng og ser frem mot Reinsvoll på stadion førstkommende fredag.

 


Om Klubben

 • Dokka Sportsklubb - Der fotball er alt!
  Stiftet: 25. mai 1974
  Kommune: Nordre Land
  Kampbane: Dokka Stadion
  Treningsbane: Ringen Stadion
  Klengenavn: "Sport'n" eller "Gribbene"
  Motto: Der fotball er alt!
  Hjemmedrakt: Rød trøye, blå bukse/strømper
  Bortedrakt: Svart trøye/bukse/strømper
  Beste serieplassering: 4. plass i 4.Divisjon 2008 og 2009